Y Ü K L E N İ Y O R

Söğüt Belediyesi

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

Kayıt ve Resmi İşlemler

• Müdürlüğün her türlü gelen-giden evrak kayıtlarını tutmak ve zimmet karşılığı ilgili birimlere teslimi.
  • İşlemi biten evrakların ilgili dosyalara kaldırılarak Müdürlüğün arşivinde saklanması.
  • Müdürlükçe işlem yapılan ve dağılımı gereken evrakları giden defterine kaydetmek ve zimmet defteriyle imza karşılığı teslim etmek.
  • Müdürlüğe gelen evrakları ilgililere havale edilmek üzere Müdür’e teslim etmek.
  • Başkanlık Makamına sunulan klasörlerin ve ilgili evrakların imza aşamasını takip ederek kayıt ve zimmetle teslim işlemlerinin yapılması.
  • Tüm kamu kurumlarından ve diğer birimlerden gelen evrak yazışmalarını yapmak.
  • Müdürün verdiği diğer görevlerin(yazışma, güncelleme, bilgi temini) yerine getirilmesi
  • Kurum içi ve kurum dışına ait yazıları  yazmak.
  • Stratejik plana uygun olarak yapılacak tüm ödeme konularında gerçekleştirme görevlisi olarak çalışmak.
  • Ödeme evraklarını zamanında düzenlemek, arşivlemek, takip etmek.

Müdürlüğümüze Gelen Talepler

• Yardım Talebi (Maddi Yardım, Sıcak Yemek, Ev Eşyası, Kıyafet vb.)
  • Kursiyer Olma Talebi: Belediyemiz bünyesinde farklı merkezlerde farklı branşlarda açılan kurslardan yararlanmak için TC Kimliği ile gelerek Kurs Kayıt Formu doldurulur.
  • Kurslarımızda Eğitmen Olma Talebi: Belediyemiz bünyesinde farklı branşlarda verilen kurslarda eğitmen olmak için dilekçe ile başvuru alınır.
  • Tesislerimizi Kullanma Talebi (Eğitim, seminer, gösteri, konser, halk eğitim kursları vb.)