Y Ü K L E N İ Y O R




YENİ VALİMİZDEN ZİYARET


03.06.2025

📌 Bilecik Valisi Sayın Faik Oktay Sözer, ilimize atanmasının ardından ilk ziyaretini tarihimizin temellerinin atıldığı Söğüt’ümüze gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret eden Valimiz, manevi nöbet geleneği olan Alp Nöbeti’ne de şahitlik etti.

📌 Sayın Valimizi, Söğüt Kaymakamımız Ömer Faruk Tuncer, Jan. Albay Dr. Talha Övet, Belediye Başkanımız Ferhat Durgut ve ilçe protokolü karşıladı. Gerçekleştirilen ziyarette ilçemizin mevcut projeleri ve gelecek hedefleri hakkında Sayın Valimize bilgi sunuldu.

📍 Söğüt’ümüzün tarihi ve kültürel mirasına verdiği önem için Sayın Valimize teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.


05.06.2025

🇹🇷 Bilecik Valimiz Faik Oktay Sözer, Obakent Tematik Gençlik Kampı’nda İncelemelerde Bulundu

📌 Bilecik Valimiz Sayın Faik Oktay Sözer, ilçemizde yapımı devam eden Obakent Tematik Gençlik Kampı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

📌 Vali Sözer’e ziyareti sırasında Kaymakamımız Ömer Faruk Tuncer, Belediye Başkanımız Ferhat Durgut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir ile ilgili kurum yetkilileri eşlik etti.

📌 Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Sözer, Obakent Tematik Gençlik Kampı’nın tamamlanmasıyla birlikte gençler için önemli bir sosyal yaşam alanı oluşturulacağını ifade etti.

📌 İncelemeler, kamp sahasında yapılan genel değerlendirme ve kurumlar arası görüş alışverişinin ardından sona erdi.