SÖĞÜT HEM YIL SONU SERGİSİ

1-7 Haziran “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında Söğüt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yıl sonu sergisi Saat Kulesi meydanında açıldı.

Programa İlçe Kaymakamımız Ömer Faruk TUNCER, eşi Sayın Çiğdem TUNCER, Bilecik Valimizin eşi Sayın Nazlı AYGÖL, İl Emniyet Müdürümüzün eşi Sayın Nurcan KALAYCI, Belediye Başkanımızın eşi Sayın Nilüfer DURGUT,Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Fatih SAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YILDIRIM, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal GÜNAL, İlçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Saat Kulesi meydanında açılan sergide; Ebru sanatı uygulama etkinliği, kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları resim sergisi ve el emeği ile hazırlanan ürünler sergilendi.