ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANIMIZDAN ZİYARET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Söğüt’e geldi.

Bakanımız Sayın Vedat IŞIKHAN, Bilecik Valimiz Sayın Şefik AYGÖL ile Milletvekili Sayın Halil ELDEMİR’i; İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER, Belediye Başkanımız Sayın Ferhat DURGUT ve ilgililer Ertuğrul Gazi Türbesi önünde karşıladı.

Karşılamanın ardından Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret eden Bakan IŞIKHAN, türbe önünde Alp kıyafetleriyle saygı nöbeti tutan askerlerin seremoniyle gerçekleştirdiği nöbet değişim törenini izledi.

Ertuğrul Gazi Türbesi ziyaretinin ardında vatandaşa geleneksel şifalı pilav ikram eden Bakan IŞIKHAN akabinde Çelebi Sultan Mehmet Çay Parkında vatandaşlarla bir araya geldi.