Y Ü K L E N İ Y O R

743. ERTUĞRUL GAZİ’Yİ ANMA VE YÖRÜK ŞENLİKLERİ 2.GÜN PROGRAMI

ANADOLU’NUN KALBİ SÖĞÜT

743. Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri 2. gün programı, Bilecik Valimiz Sayın Şefik AYGÖL, İl ve İlçe protokolümüzün katılımlarıyla başladı. Hükümet konağı önünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasıyla devam etti. Konuşmalar sonrası Yörüklerimizin etkinlikleri ve Jandarma Genel Komutanlığı Mehteran Bölüğü’ nün gösterisi gerçekleştirildi. Hükümet konağı önündeki program Ertuğrulgazi Külliyesi önüne kadar yapılan kortej yürüyüşü ile sona erdi.

KARAKUCAK GÜREŞLERİ

743. Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında düzenlenen programda ikinci gün etkinliklerinden olan Karakucak Güreş Müsabakaları düzenlendi. Tüm pehlivanlarımızı kutluyor, Başarılarının devamını diliyoruz.

CİRİT, ATLI OKÇULUK VE AKROBASİ GÖSTERİLERİ

Şenliklerin 2. gününde, Ata sporumuz Cirit müsabakaları düzenlendi. Müsabakalar halkımız tarafından yoğun bir ilgi ile izlendi. Müsabakada dostluk kazanırken ekiplere kupaları Bilecik Valimiz Sayın Şefik AYGÖL, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER, Belediye Başkanımız Sayın Ferhat DURGUT tarafından takdim edildi.

Cirit müsabakaları sonrası, Eskişehir Sultan Atlı Okçuluk Kulübü tarafından, Atlı okçuluk ve akrobasi gösterileri düzenlendi. 7’den 70’e ilgiyle takip edilen gösteriler sonrası, Katılımcıların ödülleri; Bilecik Valimiz Sayın Şefik AYGÖL, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER, Belediye Başkanımız Sayın Ferhat DURGUT tarafından taktim edildi.

YAYIN KAYDINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

JANDARMA BANDOSU SAHNEDE

Şenliklerin 2. Gününün kapanış programı konserler ile devam etti. Biz onları çok sevdik, onlarda yıllardır bizleri yalnız bırakmıyorlar; Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu bu yılda bizlere muhteşem bir konser verdi. Konser sonrası İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER ve Belediye Başkanımız Sayın Ferhat DURGUT kendilerine ilçemiz adına teşekkürlerini iletti ve hediye takdiminde bulundu.