30 AĞUSTOS KONSERİ

Söğüt Belediyesi Türk Müziği Topluluğundan 30 Ağustos konseri. Söğüt Belediyesi Türk Müziği Topluluğumuz tarafından; 30 Ağustos Zafer Bayramı ektinlikleri kapsamında düzenlenen konser, 29 Ağustos Perşembe günü, Saat 20:00’de Hamidiye Külliyesinde bulunan Kültür müdürlüğümüzün bahçesinde gerçekleştirilecektir. Konsere tüm halkımız davetlidir.

📅 29 AĞUSTOS PERŞEMBE
⏰ 20:00
📌 KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ BAHÇESİ

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSER PROGRAMI 🇹🇷

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle; Söğüt Belediyesi Türk Müziği Topluluğu tarafından konser düzenlendi. Konsere İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER, Cumhuriyet Savcımız Sayın Kemal Tahir YILDIRIM, Belediye Başkanımız Sayın Ferhat DURGUT, İlçe protokolü, Belediye Meclis Üyelerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Konser sonrası başkanımız Koro Şefi Sayın Turhan MERAM’a çiçek takdiminde bulundu.