23 NİSAN ÇOCUK FESTİVALİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle; İlçemiz tören alanında çocuklarımız için etkinlikler düzenledik. Programa; Belediye Başkanımız Sayın Ferhat DURGUT, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerimiz, Vatandaşlarımız ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız katıldı.

Program ile ilgili konuşan başkanımız; ” Öncelikle tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Geleceğin teminatı olan çocuklarımız için güzel bir program hazırladık. Çok güzel bir katılım oldu. Birçok gülen yüz gördük. Çocuklarımız mutlu görünce bizler dahada mutlu oluyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Görevi devralalı henüz 19 gün oldu. İlgili müdürlerimiz ve personellerimizle çok kısa süre içersinde bir organizasyon hazırladık. Birtakım aksaklıklarımız olduysa, hem çocuklarımızdan hemde velilerimizden özür diliyoruz. İnşallah bu tarz etkinliklerimize devam edeceğiz. Gençlerimiz için güzel projelerimiz ve düşüncelerimiz var. Çok daha güzel etkinliklerimiz olacak. İlçemiz ve vatandaşlarımız için en iyisini yapmak istiyoruz. Bu süreçte personel arkadaşlarımız ve meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.