1299 ERTUĞRULGAZİ SAYGI SÜRÜŞÜ

743. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri Kapsamında 1299 Motorsever Söğüt’e geldi.

743. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında düzenlenen “1299 Ertuğrul Gazi Saygı Sürüşü” Pelitözü Gölpark’tan başlayıp Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesinde son buldu.

Bilecik Valimiz Sayın Şefik AYGÖL’ün de aralarında bulunduğu 1299 Motorseveri, Ertuğrul Gazi Türbesi önünde İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER ile Belediye Başkanımız Sayın Ferhat DURGUT karşıladı.

1299 Ertuğrul Gazi Saygı Sürüşü programı; Bilecik Valimiz Sayın Şefik AYGÖL ile Bilecik Motosiklet Derneği Başkanı Sayın Erol YÖRÜMEZ’in konuşmalarını yapmasının ardından Ertuğrul Gazi Türbesi ziyareti, akabinde katılan Motorseverlere pilav ikramı ile son buldu.