BAŞKANIMIZ KOLTUĞU DEVRETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Ferhat DURGUT; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu geleceğin sahibi çocuklara bıraktı. Küçük başkanların istek ve talepleri başkanımız tarafından büyük bir dikkatle dinlendi.

Söğüt’teki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl da temsili koltuk bırakma töreni gerçekleştirildi. 100.Yıl Atatürk İlkokulu öğrencileri Aybüke TÜRKBEN ve Nehir AYDEMİR, Okul Müdürü Sayın Birol YILDIZ, Müdür Yardımcısı Sayın Ersin AKAN ve Öğretmen Bahar ÖZDEMİR; Belediye Başkanımız Sayın Ferhat DURGUT’u makamında ziyaret etti. Oldukça heyecanlı olduğu gözlerinden belli olan çocuklarımız, koltuğu devraldıktan sonra öncelikle hayallerini anlattılar. Daha sonra ise başkanımızdan istek ve taleplerini dile getirdiler. Başkanımız çocuklarımıza günün anlam ve önemine binaen hediye takdiminde bulundu.