Y Ü K L E N İ Y O R

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

İsmet SEVER
Söğüt Belediye Başkanı

18 MART ÇELENK SUNMA TÖRENİ
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle ilçe hükümet konağı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Rıza ALAN, İlçe Cumhuriyet Savcısı Sayın Ünal KARA, Siyasi Parti Temsilcileri ile vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI
Hükümet konağı önündeki çelenk sunma töreni sonrası ilçe şehitliğinde anma programı gerçekleştirildi. İstiklal marşı ve Saygı duruşu sonrası Saygı atşı gerçekleştirildi. Akabinde İlçe müftümüz Sayın Ali YURTLU ve İlçemiz İmamlarından Burak AÇIKALIN tarafından Şehitlerimizin kabri başında Kuran-ı kerim tilaveti ve dua okundu

18 MART ANMA PROGRAMI
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Münasebetiyle Atatürk Kültür Merkezi Salonunda Söğüt Anadolu Lisesi tarafından program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan Program; Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Oratoryo ve slayt gösterisi, tiyatro oyunu ve hediye taktimi ile sona erdi.