Hafif Sağanak Yağışlı
Hafif Sağanak Yağışlı

MİSYONUMUZ
Misyonumuz; 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun ve ilgili mevzuatının bediyemize verdiği görevleri zamanında ve kusursuz olarak yapmak, kurumun güvenirliğini sağlamak, kısa zamanda doğru ve hızlı hizmet vermek; kamu kaynaklarını etkili ve verimli bir şekilde kullanarak en az maliyetle en fazla hizmeti sunmak.

VİZYONUMUZ
Vizyonumuz; sunulan hizmetlerin İlçe halkının refah ve mutluluğuna daha fazla hizmet edebilecek şekilde projelenmesine ve geliştilrilmesine katkıda bulunmak, kısa zamana doğru ve hızlı hizmet sunabilme özelliği ile öncü ve örnek birkurum olmak; İlçe yaşamında hemşerilik bilincini gelştirilmesi, İlçenin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmektir.