Sisli

ZABITA HALK SAĞLIĞINI YAKINDAN İLGİLENDİREN İŞ YERLERİNE YÖNELİK DENETLEMELERİNE DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Zabıta Amirliği ekipleri İlçede faaliyet gösteren 1-Hamam, 1-Güzellik Salonu, 7-Bayan ve 13-Erkek Kuaförüne yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

İlçe genelinde yapılan denetimlerde, özellikle kullanılan malzemelerin kalitesi ve hijyeni, mesleki yeterlilik belgeleri , fiyat tarifeleri, İş yeri genel temizliği, İş yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı ile ayrıca iş yerleri önlerinde yaya yolu işgali yapılıp yapılmadığına bakıldı.

İlçe halkının daha hijyenik bir ortamda hizmet alması için denetimlerin her daim devam edeceği bildirildi. 08/11/2019