Mevzi Sağanak

TÜM GAYRETLERİ, HALKIMIZIN HUZURU İÇİN

172. YIL KUTLU OLSUN

“TÜM GAYRETLERİ, HALKIMIZIN HUZURU İÇİN”
Söğüt Belediye Başkanı Halil AYDOĞDU, “Türk Polis Teşkilatının 172. Yılı ve Polis Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

“Gücünü halktan ve kanunlardan alarak, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevini her zaman fedakârca ifa eden Türk polisi, toplumumuzun güveni ve takdirini kazanmış bir teşkilatın mensuplarıdır” diyen Başkan Aydoğdu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılını kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için mesai gözetmeksizin çalışan, her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet teşkilatımız, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da o şerefli mazisi ve milletinden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla sürdürecektir.

Polisimiz, terörle ve örgütlü suçlarla mücadelenin yanı sıra suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasındaki dikkat çekici performans ve başarılarıyla halkımızın güven ve desteğini kazanmıştır. Halkın tam güvenini alan Emniyet mensuplarımız, yine halktan aldığı manevi güç ve destekle bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla olayların üzerine gidecektir.

Halkımızın huzuru için çalışan tüm Emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet ve gazilerimizi minnetle anıyor, Emniyet teşkilatımızın her kademesinde fedakâr ve cefakârca çalışanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.