-1°C | 13°C

TARİH VE FELSEFE GURUBU SÖĞÜT’DE TOPLANDI

İlçemizdeki eğitim kurumlarına yaptıkları yardımlarla bilinen MUSAOĞLU ailesinden Sayın Korhan KORUN'un da içinde bulunduğu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz ÇAKMAK önderliğindeki grup, ARKHE TOUR Seyahat Acentesi Genel Müdürü Sayın Kaan TEKİNTAMGAÇ İle Birlikte, Türk Tarihi ve Felsefe Programı kapsamında ilçemize gelerek hem tarihi yerlerimizi gezdiler hem de Belediye Başkanımız Sayın İsmet SEVER ile İlçe turizmi hakkında istişarede bulundular.

Arkhe Tour Genel Müdürü Sayın Kaan Beyle, İlçe Turizmini Kalkındırma, Başta İstanbul Merkezli Olmak Üzere İlçemize günü birlik ve konaklamalı turların getirilmesi konusunda görüşme gerçekleştiren Belediye Başkanımız; gerçekleşen bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyerek, ilerleyen zamanlarda ilçemize yapılacak tüm faaliyetler için her türlü desteğe hazır olduğunu ifade etti.