-1°C | 13°C

SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Belediyemize ait İlçemiz Orta Mahalle, İstiklal Caddesi, No:2 adresinde bulunan Çelebi Sultan Mehmet Parkı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi hükümlerine göre açık arttırma usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılmıştır.

Parkın muhammen bedeli aylık 9.500,00 TL olup, geçici teminatı 3.420,00 TL’dir.

İhale 11 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 14.00’da Belediye binasında, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. Kiralama süresi (3) yıldır.

İhaleye ait şartname mesai saatleri dahilinde Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebilir.

İhaleye katılacakların ihale saatinden önce geçici teminatlarını yatırmaları şarttır. Teminat yatırmayanlar ihaleye iştirak edemezler.

İhale ile ilgili masraflar alıcıya aittir.

İlgililere duyurulur.

30/10/2020