ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ ONURUNA İFTAR YEMEĞİ

Söğüt Kaymakamlığı tarafından Söğüt sınırları içinde ikamet eden şehit yakını ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. Kaymakam Berkan SÖNMEZAY, eşi Hamide SÖNMEZAY ile katıldığı iftar programına şehit yakınları ile gazilerin yanı sıra Belediye Başkanı Halil AYDOĞDU, Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkez Komutanı Albay Erdal KÜÇÜK, Cumhuriyet Savcısı Seçkin DEMİRCAN  ve daire müdürleri katıldı.

İftar yemeğine ev sahipliği yapan Kaymakam Berkan SÖNMEZAY şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendiler. İftar yemeğine katılan protokol üyeleri de farklı masalarda oturarak, şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftarlarını açtılar.

Düzenlenen yemekte; şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Berkan SÖNMEZAY “Bu ramazan ayında en azından bir iftar soframızı şehit yakınları ve gazilerimizle birlikte paylaşmak istedik, bugünkü davetimizi kırmayarak buraya kadar geldiğinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum” diyerek konuşmasına son verdi.