Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN SADİR DURMAZ'DAN ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir DURMAZ ,Eskişehir Millet Vekili Sayın Metin Nurullah SAZAK,Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanı Fatih YAŞAR, Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Davut AYDIN, Çifteler Belediye Başkanı Sayın Kadir BIYIK, Yenipazar Belediye Başkanı Sayın İlhan ÖZDEN,Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin OCAK 739. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri Münasebeti İle Belediye Başkanımız Sayın İsmet SEVER'i Makamında ziyaret ettiler. Bu Nazik Ziyaretleri İçin Kendilerine Çok Teşekkür Ediyoruz.