Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

KUYULU MESCİT ŞADIRVANIMIZIN AÇILIŞ TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

739. Düzenlediğimiz Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri Münasebetiyle Düzenlenen Program kapsamında Ertuğrul Gazi'nin ilk Kalıcı Eseri olan Kuyulu Mescit'in yan tarafında bulunan alana yapılan Şadırvan,Tuvalet ve Yöresel ürünler için satış dükkanlarının Açılış töreni gerçekleştirildi.
Törene Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ,Bilecik Valisi Sayın Bilal ŞENTÜRK, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir DURMAZ, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Jülide SARIEROĞLU, Eskişehir Millet Vekili Sayın Metin Nurullah SAZAK, Bilecik Millet Vekili Sayın Selim YAĞCI,Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Fatih YAŞAR, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER, Belediye Başkanımız Sayın İsmet SEVER, İl ve İlçe Protokolümüzün değerli Üyeleri Katıldı.