Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

İLK ÖĞRETİM HAFTASI KUTLU OLSUN

Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle uzak kaldığımız okullarımıza tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Sevgili çocuklarımızın, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyor, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilimiz eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum.

Uzun bir sürenin sonunda yeni bir eğitim öğretim yılına başlayan çocuklarımızın azim ve kararlılık içinde yeni bilgi ve beceriler kazanacaklarına, bunun sonucunda başarılı olacaklarına tüm kalbimizle inanıyor ve onlara güveniyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilçemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.

İsmet SEVER
Söğüt Belediye Başkanı