Sisli

GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI İLE KUTLANDI

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” ünvanının verildiği 19 Eylül “Gaziler Günü” kutlaması tüm Türkiye’de olduğu gibi İlçemiz Söğüt’te de kutlandı.
19 Eylül “Gaziler Günü” kutlama programı hükümet konağı önünde, İlçe Kaymakam V. Burhan TERZİOĞLU, Belediye Başkanımız Halil AYDOĞDU, İlçe Protokolü,Gazilerimiz, Şehit Aileleri ve öğrencilerin katılımı ile Atatürk Anıtı önünde çelenklerin sunulmasıyla başladı. Tören, Cumhuriyet meydanında bir dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
Gaziler günü kapsamında İlçemiz Söğüt Jandarma Ulaştırma Eğitim Komutanlığınca günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Gaziler Günü Anma Programında ilçemiz okullarındaki öğrencilerce şiirlerin okunması ile program sona erdi. Program sonrası Belediye Başkanımız Sayın Halil AYDOĞDU Törene Katılanlara KAYI Rozeti Hediye etti.