Dr.Devlet BAHÇELİ ve SÖĞÜT SEVDASI

Genel Baskanimiz Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ' nin doğuda ahlat ve batıda SÖĞÜT  sevdasını her halde bilmeyenimiz yoktur. Son aylarda yaşadıklarımız da bunu ispat eder niteliktedir.

Yurdumuzda 81 İl (30'u Büyükşehir) 922 İlçe olmasına rağmen 31 Mart 2019 Mahalli İdareler  Seçim çalışmalarını SÖĞÜT' ümüzde başlatmış, tebrik ve teşekkür ziyaretlerini de yine ilk olarak SÖĞÜT 'ümüzde gerçekleştirmiştir. 13 Temmuz 2019 günü İlçemize yaptığı Tebrik, Teşekkür ziyaretinde "Planlanan yatırımların ve yapılacak hizmetlerin takipçisi" olacağını konuşmalarında belirtmişlerdir Cumhur ittifakının onemi ve SÖĞÜT 'e yapılacak hizmetlerin destekçisi olacağının altını çizmişlerdir. Buna istinaden de Belediye Başkanımız Sn. İsmet SEVER, öncelikli olarak ulaşım konusunu (Söğüt-Eskişehir ve Söğüt-Bilecik) kara yolunun sıcak  asfalt yapılabilmesi için hazırladıkları çalışma dosyasını Gn. Başkanımıza sunmuşlar, Gn. Başkanımız Sn. Dr. Devet BAHÇELİ' de bu konunun yakın takipçisi olacağını söylemişlerdir. Ziyaretlerinin ardından dün itibariyle Belediye Başkanımız Sn. İsmet SEVER'e Söğüt  - Eskişehir kara yolunun sıcak asfalt çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı müjdesi ulaşmıştır. Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız İsmet SEVER l, " Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ve Milliyetçi Hareket Partisi Gn. Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ gibi SÖĞÜT sevdalısı liderlerimiz başımızda olduğu sürece, çok yakında yeni müjdeler vereceğiz" diyerek, İlçemizin gelişimi adına umutlarımızı artırmışlardır.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN...