Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

739. ERTUĞRUL GAZİ'Yİ ANMA VE YÖRÜK ŞENLİKLERİ SONA ERDİ

Bu yıl 739.su Düzenlenen Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri Tören Alanında Gerçekleştirilen program ile sona erdi.
Pandemi nedeniyle bu yıl sınırlı sayıda misafirin bulunduğu program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Başladı. Belediye Başkanımız Sayın İsmet SEVER'in Açılış Konuşması Sonrası , Bilecik Valimiz Sayın Bilal ŞENTÜRK Konuşmalarını gerçekleştirdi. Akabinde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ'in konuşmaları ile devam eden program , Kendilerine ve Programa Katılan Protokole Valiliğimizce Hediye Taktimi ile devam etti. Küre Mehteran Bölüğünün Gösterisi Sonrası Protokol, Ertuğrul Gazi Türbesi Arkasına yapılan ''Ertuğrul Gazi Camii ve Darû-l Kurra''nın temel atma törenine katıldı.