30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.yıl kutlama törenleri, Hükümet Meydanı'ndaki ATATÜRK anıtında çelenk sunumuyla başlayıp, aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Hükümet Konağı önünde devam eden kutlamalar, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve şiirlerin ardından tören geçişi ile devam etti.
Çelenk sunma töreninin ardından, Kaymakamlık Makamında düzenlenen tebrikat törenine geçildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama törenine; İlçe Kaymakamımız Murat Öztürk, Belediye Başkan V. Osman Davarcı, Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkez Komutanı Albay Deniz Özaslan, mülki ve askeri erkân, kurum müdürleri, siyasi Parti İlçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tebriklerin kabul edilmesinin ardından, İlçe Şehitliğinde Aziz Şehitlerimize edilen dualar ile kutlama töreni sona erdi.