Hafif Sağanak Yağışlı
Hafif Sağanak Yağışlı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 95.yıl kutlama törenleri, Hükümet Meydanındaki ATATÜRK anıtında çelenk sunumuyla başlayıp, aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

Hükümet Konağı önünde devam eden kutlamalar günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve şiirlerin ardından tören geçişi ile devam etti.
Çelenk sunma töreninin ardından, Kaymakamlık Makamında düzenlenen tebrikat törenine geçildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama törenine; Kaymakam , Burhan TERZİOĞLU,Garnizon Komutanı Binbaşı Bilgehan ÖZKOZANOĞLU, Belediye Başkanımız Halil AYDOĞDU, mülki ve askeri erkân, kurum müdürleri, siyasi Parti İlçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tebriklerin kabul edilmesinin ardından, İlçe Şehitliğinde Aziz Şehitlerimize edilen dualar ile kutlama töreni sona erdi.