Karla Karışık Yağmur

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Belediye Başkanımız Sayın Halil AYDOĞDU'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı;
"Milli iradenin ve milletin egemenliğinin temsili olan 23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için büyük değer taşıyan tarihi bir dönüm noktasıdır. Bugün, milletimizin egemenliğini eline aldığı ve vatanına sahip çıktığı gündür. Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü çocuk bayramı olarak ithaf eden Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara verdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir. Bu önemli gün sadece Türkiye’de ki çocukların değil ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bugünün Küçükleri Yarının Büyükleridir’ sözleri ile hafızalarımıza kazınan bu tarihi gün, geleceğimizin yegane temsilcisi olacak olan çocuklarımıza güvenimizi göstererek onların geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesini sağlamak için atılan önemli bir adımdır."