Sisli

1997/4 TERTİP ASKERLERİN YEMİN TÖRENİ YAPILDI

İlçemizde,Jandarma Ulaştırma Eğitim Tabur Komutanlığında görevli 1997/4 tertip erler düzenlenen törende yemin etti.
Jandarma Ulaştırma Eğitim Taburu tören alanında gerçekleştirilen etkinliğe, Söğüt Kaymakamı Sayın Cengizhan ANKARA, Jandarma Ulaştırma Eğitim Taburu ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sayın Deniz ÖZASLAN, Belediye Başkan Vekili Sayın Osman DAVARCI, Cumhuriyet Savcısı Seçkin DEMİRCAN ve daire müdürleri ile asker aileleri katıldı.
Yaş kütüğüne dönem plaketinin çakılmasıyla devam eden törende, 4 haftalık eğitim boyunca eğitim, atış ve spor dallarında başarılı olanlarla birliğe ilk katılan erlere ödülleri verildi. Vatani görevlerini Söğüt Jandarma Ulaştırma Eğitim Tabur Komutanlığında yapan babalara ve onlara eşlik eden annelere, yine aynı yerde görev yapan oğulları tarafından hizmet anısı belgesi verildi.
Jandarma Ulaştırma Eğitim Tabur Komutanlığı tarafından Jandarma Marşı'nın okunması ve tören geçişiyle sona erdi.