Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram'ının 98.yıl dönümü Söğüt'te kutlandı. Söğüt ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Çelenk sunma töreni İlçe Kaymakamı Sayın Berkan SÖNMEZAY,Söğüt Belediye Başkan V. Sayın Münir TAŞDELEN Söğüt Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkez Komutanı Albay Erdal KÜÇÜK, Cumhuriyet Savcısı Seçkin DEMİRCAN, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kutulama Programına 700. Yıl METEM konferans salonunda devam edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa NAM’ın açılış konuşmasının ardından kutlama töreninde öğrenciler tarafından şiirler, Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ata'ya cevabı okunduktan sonra halk oyunları gösterileri yapıldı.

Program, Gençlik Haftası süresince okullar arasında yapılan futbol, voleybol, koşu, satranç, masa tenisi turnuvalarında derece alan öğrencilere ödüllerin verilmesi ile tamamlandı.