15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ PROGRAMI

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü programı Söğüt ilçesinde de kutlandı.
Programın icrasına saat 20:00 da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Sergisi”nin Söğüt Hükümet Konağı önünde açılışının yapılmasıyla protokol ve vatandaşlar Ertuğrul Gazi Türbesi önünden saat 21:00 da başlayacak olan “Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü” için yerlerini aldılar.
Her kesimden geniş bir katılımla gerçekleştirilen yürüyüş Söğüt Hükümet Konağı önünde sona erdi ve programın icrasına geçildi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam edildi. Program protokol konuşmalarının yapılmasını müteakip şiir dinletileri ile devam etti.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarının izlenmesinin ardından Küre Mehteran Takımı sahne aldı.
“Darbe Kalkışması Belgeseli”nin izlenmesini müteakip İlçe Müftüsü Mehmet Ali BAL tarafından şehitlerimiz anısına dua edildi. Tüm camilerde Sala ve Ezan okunması sonrasında alanda bulunan vatandaşlarımıza etli pilav ikram edildi.
.Sabah namazı sonrasında alanda bulunan vatandaşlara çorba ve poğaça ikramı yapıldı.