10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümü münasebetiyle Söğüt’te anma programı düzenlendi.
Atatürk Anıtı´na çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, 09.05'te saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşıyla devam etti.
Buradan 10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK’ü Anma Programı kapsamında Belediye Atatürk Kültür Merkezindeki programa geçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan Anma Programı'na İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk TUNCER, Belediye Başkanımız Sayın İsmet SEVER, Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkez Komutanı Jandarma Albay Mehmet Baykal, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlarımız katıldı.
Program günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması, Atatürk portre çizimleri ile Ödül Töreninin ardından program sona erdi.